P400A – pumpbrunn 400 adapter

P400A

Vi har tillverkat pumpbrunnar sedan mitten på 90 talet i samarbete med Wilo Sverige (numera Wilo Nordic AB) och tagit fram ursprunget till flera av de brunnslösningar som man idag ser hos de flesta tillverkare av pumpbrunnar.

Vår pumpbrunn P400A är försedd med Wilos dräneringspump TMW32/8 (går självklart att använda även övriga TMW / TSW pumpar vid behov av längre avstånd att pumpa eller tuffare media etc.)

Pumpen har en maximal lyfthöjd av 7m och lyfts enkelt upp i medföljande plaströr (för att undvika korrosion).

Brunnen tillverkas precis som våra övriga produkter av formstabil PP med minst SN klass 8. Den är försedd med utstickande tät svetsad fot och rylad utsida för att alltid sitta stabilt i marken.

Alla rör och anslutningar är självklart i plast, av marknadens bästa material och konstruktioner. Glidskokopplingen är av brons för maximal livslängd. För lösning helt i plast, se vår pumpbrunn P400R.

Locklösningen är av stabil PE med logotype (för enkel igenkänning) och rostfri bygel för att kunna ansluta hänglås (5mm).


PRODUKT INFORMATION

Komplett pumpbrunn inklusive pump. Lämplig i de fall då du inte har självfall mellan slamavskiljare och fördelningsbrunn/infiltrationsbädd.PRODUKT DOKUMENT