P400S – dränering

P400R dräneringspumpbrunn med snabbkoppling

Vår pumpbrunn P400S är försedd med Wilos dräneringspump TMW32/8 (går självklart att använda även övriga TMW / TSW pumpar vid behov av längre avstånd att pumpa eller tuffare media etc.) Pumpen har en maximal lyfthöjd av 7m och lyfts enkelt upp i medföljande plaströr (för att undvika korrosion).

Brunnen tillverkas precis som våra övriga produkter av formstabil PP med minst SN klass 8. Den är försedd med utstickande tät svetsad fot och rylad utsida för att alltid sitta stabilt i marken.
Utstickande rör och anslutningar är självklart i PE, av marknadens bästa material och konstruktioner. snabbkopplingen är av formstabil PP med rostfria armar för snabb demontering, upplyftninga av pumpen samt lång hållbarhet.

Locklösningen är av stabil PE med logotype (för enkel igenkänning) och rostfri bygel för att kunna ansluta hänglås (5mm).

Brunnens inkrom är lätt utbytbart utan uppgrävning.

För lösning med bronsadapter, se istället vår pumpbrunn P400A.


PRODUKT INFORMATION

Komplett pumpbrunn inklusive pump. Lämplig i de fall då du inte har självfall mellan slamavskiljare och fördelningsbrunn/infiltrationsbädd.

Medföljande pump är Wilo TMW 32/8 med "twister"funktion.
Anslutning är DY110 EPDM packning (går att få oljebeständig eller NBR) in och utgående rör är av typ PE DY32 ca 150mm utstick.PRODUKT DOKUMENT